fbpx
Curso esqui fuera pista

CURS "INICIA'T AL FREERIDE"

L’estació de Baqueira Beret ens obre la porta al nostre curs de perfeccionament

Hem sentit massa vegades que aprendre la tècnica per esquiar amb seguretat en qualsevol tipus de neu, sobretot en “neu pols”, és difícil perquè no sempre arribem a una Estació i acaba de nevar. No sempre els “fora-pistes” estan en bones condicions – la majoria de vegades perquè abans que nosaltres arribem ja hi ha un munt de traces que algú ha fet, que sembla que hi hagin dormit….

Us asseguro que aprendre a esquiar en neu profunda no cal aprendre tot just després d’una gran nevada. Cal aprendre primer la tècnica de base, com ens adaptem a un mitjà diferent del que estem acostumats i com assimilem els moviments sincronitzats. I per aconseguir això no necessitem ni 50 ni 30 cms de neu pols acabada de caure.

Curs d'esqui fora pista

Comencem pel principi:

Som capaços d’executar girs curts o semicurts en una pista “vermella”?

Controlem els esquís en tot moment de la baixada de manera que la nostra velocitat no augmenta a mesura que avancem per la pista?

Som capaços de mantenir una posició centrada, equilibrada encara que hi hagi variacions al terreny que estem esquiant?

Segurament tenim algunes (o moltes) mancances quan ens enfrontem a aquest tipus de repte. I superar-ho no és gens complicat. Necessitem un professional que ens ensenyi la tècnica, que la practiquem des de la base, que ens corregeixi els defectes que tenim i que ens motivi per endinsar-nos amb seguretat pels nous pendents.

Per això tenim el nostre CURS “INICIACIÓ AL FREERIDE”.

  • Estació d´esquí Baqueira Beret
  • Del 5 al 8 de gener (pont de Reis)
  • 4 hores diàries de curs d´esquí en grups molt reduïts (de 4 a 6 alumnes per grup)

Si teniu prou nivell d’esquí per esquiar amb seguretat per qualsevol tipus de pistes

Si el vostre estat físic us permet esquiar durant 5 o 6 hores seguides

I si estàs morint-te de ganes de descobrir d’una vegada com esquiar per fora-pistes amb seguretat, aleshores segueix amb nosaltres.

EL VIATGE INCLOU:

  • Guía-Professor amb titolació (Escola Ski Baqueira)
  • 12 h de curs d’esquí

EL VIATGE NO INCLOU:

  • Viatge (opcional)
  • Assegurança de viatge i accident (30 €)
  • Lloguer d’Arva-Pala-Sonda en cas necessari
  • Qualsevol altre servei no especificat com a INCLÓS

PREU PER PERSONA: 85 €

Fes aquí la teva reserva pel "Curs d'Iniciació al Freeride"

Información sobre Protección de Datos Personales – LaMountain te informa que los datos de carácter personal que proporcionas con este formulario seran tratados por Matadepera Viatges S.L. como responsable de este sitio web; Finalidad: gestionar y responder los mensajes que envies con este formulario general de reservas; Legitimación: Consentimiento del interesado; Destinatarios: tus datos se guardan en los servidores de la empresa de alojamiento Webempresa – Ver política de privacidad de Webempresa; Derechos: puedes acceder, rectificar, limitar o suprimir todos tus datos en info@lamountain.es; Para más información consulte la información legal de este sitio web.

Les nostres instal·lacions estan ubicades en una àrea de lliure accés sense restriccions. Totes les instal·lacions compleixen les normes de prevenció amb constant desinfecció i sanitització i en cada canvi d’usuari, certificades periòdicament per les empreses proveïdores dels serveis i per personal intern degudament capacitat. A més, la distribució de l’estructura permet accedir a apartaments individuals de forma independent, evitant compartir àrees comunes.