fbpx

QUÈ ES LA MOUNTAIN?

A primer cop d’ull qualsevol persona dirà: “és una resposta fàcil, una agència de viatges especialista en viatges a la neu”. I és cert, però no al 100%.
D’altra banda, tenim molt poc a veure amb el que coneixem com una ‘agència de viatges’. En podem trobar de ‘físiques’ i ‘online’, però LA MOUNTAIN no és una cosa ni l’altra. Hem agafat el que pensem que és millor de cada sistema, i amb tot això procurem satisfer les exigències dels nostres clients esquiadors.
Passió, motivació, equip, qualitat i coneixement són alguns dels VALORS que promovem des de LA MOUNTAIN i aquells que volem transmetre als nostres amics. 

Esquiar en grup
Esquiar en grup

Més de trenta anys especialitzats en la neu
La nostra llarga trajectòria en l’organització de viatges d’esquí ens representa. Els professionals de LA MOUNTAIN hem conegut estacions d’esquí d’arreu del món. Ens agrada transmetre aquestes experiències perquè també vosaltres gaudiu plenament de la natura i les diverses destinacions que el món de l’esquí ens ofereix, practicant el vostre esport preferit sempre amb total seguretat.

Servei personalitzat. El gran valor de LA MOUNTAIN
Els nostres coneixements del medi i l’experiència acumulada ens permeten distingir-nos per ser la millor opció per aconsellar-vos i acompanyar-vos en el disseny i execució de les vostres vacances. A LA MOUNTAIN estem a la vostra total disposició per prestar-vos tota la nostra ajuda i suport perquè les vostres vacances siguin un èxit absolut.

Presentacio la mountain

Acompanyament i Qualitat del servei, les claus per a una experiència completa
Volem crear grups d’amics apassionats per l’esquí. No és el nostre objectiu vendre viatges d’esquí sense més, ens agrada crear ambient, compartir experiències, descobrir nous territoris… Això és LA MOUNTAIN, grups d’amics que volen esquiar pel món. I per això sempre sortireu amb algú de nosaltres, un guia que estarà al vostre costat durant tot el viatge, que us resoldrà els “problemes” durant el viatge i que a més farà que sense adonar-vos-en aconseguiu un nivell d’esquí superior.
La qualitat del servei és la raó de ser de LA MOUNTAIN. Oferir-la sempre per tal que repercuteixi en la qualitat de l’experiència viscuda és el nostre propòsit. A la tornada de l’esquiada, recordaràs l’experiència, recordaràs el grup, voldràs començar a programar la propera sortida. Molts dels nostres amics repeteixen dues o més esquiades cada temporada, per què? Perquè la seva experiència viscuda la desitgen repetir a la primera oportunitat

Si vols estar informat de totes les nostres activitats, subscriu-te a la nostra newsletter i a part rebràs el DIARI DE LA NEU per a estar informat de tot el que passa en aquest sector.