fbpx

L’hivern que volem aquest hivern

Publicado el por

Arriba el mes de novembre i fem un canvi de chip. Ens centrem en l’hivern que s’acosta i ens il·lusionem. Fem plans per vacances i caps de setmana però, serà aquest hivern el desitjat hivern que volem?

Als amants de la neu és al·lucinant com ens canvia la cara al veure els primers flocs de neu. Si fins fa quatre dies podíem fer plans pensant en la calor i el bon temps (i encara podrem, segurament, unes setmanes més), ara ja no. Ara només queda lloc per a una cosa: hivern. És aquest moment on l’únic que desitges és que nevi. I aquest moment ha arribat.

Amb el canvi horari la tardor s’ha fet més que oficial. La realitat és que no s’ha notat de forma gradual i progressiva com tots esperaríem. Però aquest fet ja és habitual en el nostre cicle meteorològic. Així doncs, el temps ha optat per regalar-nos unes primeres nevades, encara suaus i disperses, però que comencen a donar esperança a tot un món d’aficionats i treballadors del sector.

Les estacions de tardor i primavera són cada cop menys rellevants. Pràcticament es passa de l’estiu a l’hivern.

I és que el desenvolupament d’aquest pròxim hivern és vital per a la continuïtat de l’esquí al nostre país. Gaudim d’un territori variat i molt adaptable a totes les condicions, però sempre en una mesura molt suau. Les muntanyes dels Pirineus o de Sierra Nevada ens permeten practicar esports com l’esquí alpí o el surf de neu, però mai podran competir amb altres zones amb unes característiques més favorables (com són França, Àustria o Itàlia).

Tot i així, el canvi climàtic afecta per igual a tot el planeta. Les zones amb més alçada i amb condicions més favorables també pateixen, i veuen com els desapareixen les glaceres. Per això els més optimistes creiem que qualsevol hivern pot ser genial.

hivern

Aquest cap de setmana hem vist caure les primeres nevades a Baqueira Beret, Andorra, Les Angles o Sierra Nevada. Entre 20 i 40cm de neu per a començar a crear una base que mantingui la terra freda, i que faciliti els pròxims dies la congelació de l’aigua. És per això que seguirem consultant la meteorologia dia rere dia, buscant aquesta sorpresa que ens animi a sortir cada cap de setmana.

Si encara no saps què faràs aquest hivern consulta el nostre catàleg de productes a l’apartat de ‘Compra Online‘ i els nostres ‘Viatges Programats‘ i escull la millor opció.

Deja un comentario

uno × dos =